diumenge, 4 de març de 2012

Magdalenes...!

Inspirant-me una mica en la recepta de Com a casa res, aquest cap de setmana he preparat aquestes magdalenes. Jo us n'ofereixo la meva versió.

Ingredients (per a unes 9 - 10 magdalenes)

100 g de sucre morè
2 ous
125 ml d'oli d'oliva (en la recepta original, de gira-sol)
125 ml de llet
175 g de farina de força
Mig sobre de llevat de postres (tipus Royal)
Ratlladura de mitja pela de llimona
Xocolata esmicolada (opcional)



1. Barregem els ous, el sucre, la ratlladura de llimona, l'oli i la llet.
2. A poc a poc hi afegim la farina i la llevadura.
3. Quan tot estigui ben barrejat i sense grumolls, deixem la barreja a la nevera durant uns 20 minuts.
4. Preescalfem el forn a 200 ºC.
5. Traiem la pasta de la nevera i omplim els motllos fins a tres quartes parts de la seva capacitat, aproximadament.
6. Si es vol, s'hi pot posar una mica de sucre al damunt o bé petits trossets de xocolata o panses.
7. Posem les magdalenes al forn durant uns 20 minuts, si fa no fa.
8. Quan estiguin cuites, deixem que es refredin abans de cruspir-nos-les.

Comentaris
Han quedat boníssimes, tot i que no gaire dolces, però potser val més així. Segur que repetiré o, fins i tot, en faré cada setmana!


Comentaris
Han quedat boníssimes, tot i que no gaire dolces, però potser val més així. Segur que repetiré o, fins i tot, en faré cada setmana!

2 comentaris:

  1. com m'agraden les magdalenes! A Lleida en solíem tenir unes de pròpies però s'ha perdut i només les trobes a una pastisseria i faré el que pugui per intentar emular aquell gust tan característic!!

    Roger

    ResponElimina
    Respostes
    1. Roger, reconec que les vaig fer una mica pensant a retrobar el gust de les magdalenes del poble de ma mare, a l'Aragó, que menjo de tant en tant. Tot i que no són iguals que aquelles, alguna cosa tenen que me les recorden. Seguirem practicant!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...